Freiburg im Breisgau

Deze stad ligt in het Zwarte Woud van Duitsland. Een regio die velen kennen, maar dan vanuit de auto. Zelf rijden we al jaren met een kruissnelheid van een ruime 130 kilometer per uur voorbij deze stad. Het ligt namelijk vlak aan de snelweg 5 die je naar Bazel brengt. Niet dat we in Bazel willen zijn nee dit is de route naar Zwitserland Verbier 🙂 Leuk weetje; op de 5 kijk je (rijden naar het zuiden) rechts uit het raam naar de Vogezen en Links uit het raam naar het Zwarte Woud.

Freiburg ligt op ongeveer 5 a 6 uur rijden vanaf Nederland en heeft zowaar een berg van maar liefst 1240 meter. Nagenoeg in de stad zijn er tal val trails te vinden van relax blauwe trails tot dubbel diamant zwart. Dit maakt Freiburg gezien zijn ligging aan de 5 een perfect spot om even een dagje te stoppen, wat trails te verkennen en weer verder te gaan. Check de trailforks link hieronder voor een overzicht. Wil je liever gegidst worden, dat kan. Contacteer dan TrailExperten

Trailforks

Heb jij tips voor goede mountainbike hotels in deze regio? Laat het ons dan weten, mail info@trail-addicts.com

Trail Experts Zwarte woud

Wij zijn experts op de trails van de regio. Onze zorg is uw plezier!
Elk van onze reizen is individueel aangepast aan de deelnemers. Op onze pagina geven we je inspiratie en suggesties over enkele guided mountainbiketochten die mogelijk zijn in de regio. Bij het ontwerpen van de tours houden we rekening met jouw skills.

Laat ons uw wensen en ideeën weten. We kijken ernaar uit om een ​​geweldige mountainbike dag met je te maken. Het leuke is dat we desgewenst direct naar je toe kunnen komen en de rondleiding voor de deur starten, of we kunnen je ontmoeten op een gemakkelijk te bereiken startpunt. Indien nodig nemen wij de juiste fiets mee.

info@trail-experten.de

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie