Hoe word je een "PRO" mountainbiker

Wij gaan op zoek naar alles wat je een pro mountainbiker maakt!

We willen iets veranderen, iets verbeteren, onszelf verbeteren! Ons doel is om over 3 jaar écht goede mountainbikers te zijn over de volle breedte; dus sneller én technischer.

Met Trail-Addicts zijn we inmiddels al op heel wat plekjes geweest in Europa. We fietsen wat af en door de ervaring worden we telkens wel wat beter. Toch gaat het voor ons gevoel niet hard genoeg. De écht snelle rijders schieten ons op alle fronten voorbij en echt wedstrijdmateriaal zijn wijzelf ook niet. We merken dat je voor deze schitterende sport van het mountainbiken echt véél meer moet doen om echt goed te worden, dan alleen wat rond te fietsen.

De komende 3 jaar nemen we de tijd om ECHT beter te worden. We gaan ons focussen op onze techniek samen met professionals. Maar ook gaan we ondervinden wat er allemaal nog meer nodig is naast het fietsen om kracht, souplesse en snelheid op te bouwen. We gaan op een aantal “afdalingen” meten hoe snel we zijn, daar focussen we ons dan op. Sneller, sneller en nog sneller. In onze YouTube series zullen we van alles voorbij laten komen. We nemen je mee in onze reis hoe je een pro mountainbiker kunt worden 😀

Dat uiteraard zonder dat we het allerbelangrijkste zullen verliezen: Plezier!

Abonneer je alvast op ons kanaal zodat je zeker niks mist.

Trail-addicts youtube kanaal

Onze uitdagingen

2021 Davos Enduro

Davos

2022 Megavalanche

Megavalanche

2023 Finale Ligure

EWS Finale Ligure

Ons Team

Onze Partner in de zoektocht: Hoe wordt ik een "PRO" Mountainbiker

Het zal je niet ontgaan zijn. Onze zoektocht richt zich hoofdzakelijk op de afdaling. Niet dat klimmen minder belangrijk is, zeker niet. Onze doelstellingen zijn voornamelijk Enduro wedstrijden waarbij de afdaling wordt getimed. Daarom rijden wij met de Specialized Levo. Met deze fietsen kunnen wij in een kortere tijd, meer afdalen!