Bike Park Manzaneda

Bike Park Manzaneda ligt in de provincie Ourense, midden in een bergresort. Als je van mountainbiken houdt, hebben ze verschillende tracks van gevarieerd technisch niveau die je niet mag missen. Beleef een unieke ervaring in de faciliteiten met je familie en vrienden! Het Bike Park ligt in de Serra de Queixa en bevat stukken die wat vloeiender, of juist wat complexer en veeleisender zijn. Het wordt een echte uitdaging voor de meest avontuurlijke bikers.

Ze zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een uniek dagje uit. Ontdek de uitgebreide service zoals: skiliften met stoeltjesliften, wasruimte, doucheservice en nog veel meer!

Kaart van het bikepark

Een grote verscheidenheid aan parcours

Rijdt over al de trails met verschillende moeilijkheidsgraden. Het Bike Park is ontworpen voor iedereen, met makkelijke trails voor degenen die hun eerste stappen in deze wereld zetten tot trails voor de meest ervaren rijders.

MTB rek systeem
Ze hebben een fietsenreksysteem geïnstalleerd op de stoeltjesliften van het resort zodat de gebruiker volledig autonoom en veilig kan opstappen in de lift.

Wasruimte en douches
Maak gebruik van de gratis fietswasservice om je fiets zo goed als nieuw achter te laten en vergeet niet dat er bij je pas een gratis doucheservice in de faciliteiten hebben inbegrepen.

Adres: Estación de Montaña Manzaneda, s/n
32780 A Pobra de Trives (Ourense)

Meer informatie over Bike Park Manzaneda

Meer bikepark informatie Spanje

Bike Park Manzaneda
lift bij Bike Park Manzaneda