Villard-de-Lans Bike Park

Het Villard-de-Lans Bike Park is het eerste Franse resort dat begin juni wordt geopend. Dit resort, gewijd aan downhill mountainbiken (DH) en Enduro, gelegen in het Espace Villard-Corrençon, is gemakkelijk bereikbaar dankzij de “Cote 2000” gondellift, met plaats voor drie mountainbikes.

De routes Villard/Corrençon

Het hele skigebied is georganiseerd en verbeterd om een zo groot mogelijke toegankelijkheid te bieden voor alle gebruikers, zowel beginners als gevorderden. De werkzaamheden omvatten het verbreden van de trails, het opnieuw vormgeven van kom bochten, het optimaliseren van de remzones en het aanpassen van zowel de downhill daling als de camber van de trails aan de moeilijkheidsgraad.

Het bovenste deel van het Bike Park begint met een enkel startpunt en parcours, op de groene route “Carambar”, die zich vervolgens opent naar zes mogelijke routes – met een groene, drie blauwe, een rode en een zwarte optie, die allemaal een totale afdaling van 15 km bieden.

Met glooiende tracks en meer technische afdalingen – van de makkelijkste tot de meest ‘pro’ routes – is er voor iedereen een kleur om de piste op te gaan!

Meer informatie over dit bikepark

.

Villard-de-Lans Bike Park