Bikepark Sauze D’oulx italië

Sauze d’Oulx heeft eindeloze mooie trails om te rijden, of je nu op zoek bent naar tochten van een hele of een halve dag, tochten voor beginners of technische routes en natuurlijk Freeride met het Sauze Bike Park.

Bovendien kun je in Sauze een grote verscheidenheid aan mountainbikes huren, van elektrische mountainbikes met ondersteuning tot Freeride-fietsen (downhill), hardtail- en full suspension-fietsen en nog veel meer. Zie onze Fietsverhuur pagina voor meer informatie.

Sauze d’Oulx is een Alpi Bike Resort – een uniek gebied waar je kunt genieten van alle opwindende fietsvarianten. Het bestaat uit 3 valleien en 8 steden en biedt meer dan 50 Freeride-routes op verschillende niveaus en honderden kilometers aan paden door de Italiaanse Alpen in dit gebied.

Alpi Bike Resort is geopend van half juni tot half september. Het gebied is zo groot dat je een paar weken in de regio kunt doorbrengen zonder twee keer dezelfde route te rijden. Elk jaar zijn er talloze MTB-evenementen en -wedstrijden: XC, Marathon, Superenduro, DH en Maxiavalanche.

Mountainbikekaarten zijn verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Sauze d’Oulx – of hieronder te downloaden – samen met informatie over openingstijden van liften, de Alpi shuttlebus om je met je fiets tussen de resorts te brengen en nog veel meer. Er wordt Engels, Frans en Italiaans gesproken.

Meer bikepark informatie in italië

Meer informatie over Sauze D’oulx