MTB Specificaties en Geometrie

Op Trail-Addicts hebben we het grootste overzicht met mountainbike specificaties en mountainbike geometrie informatie. In onze MTB Specificatie database vind je veel model informatie met hoe ze zijn afgemonteerd en de bijborende prijzen. Om een goed beeld te krijgen welk soort fiets bij jou hoort hebben we ook de MTB Geometrie databe samengesteld. In de MTB Geometrie database vind je de meest relevante data van de mountainbike. Wat wil je gaan rijden en wat vind je belangrijk? Hoge stabiliteit of juist speels de trails af rijden? Het is allemaal verpakt in het DNA van de mountainbike doormiddel van de Geometrie, van Cross-Country tot aan Enduro mountainbikes. Eenmaal jouw ultieme model gevonden met de juiste geometrie, dan is het tijd om te kijken wat er qua afmontage specificaties passen bij jouw portomonee!

De MTB Specificatie en Geometrie database worden dagelijks bijgewerkt met nieuwe modellen.

De MTB bike park en trail park kaart Europa

Op de mtb bikepark kaart vind je alle bikeparks en trailparks van Europa. De kaart word dagelijks verder ge-update met alle informatie.

Heb je nog tips of zie je een foutje? laat het dan weten via info@trail-addicts.com

Wij Trail-addicts zijn zelf altijd opzoek naar de mooiste plekken om met onze MTB rijden. We doen regelmatig “trailhunts” om nieuwe gebieden te vinden waar je all-mountain en of Enduro kan rijden, met andere woorden de meer technische MTB trails. Op onze website onder Trail reviews vind je onze laatste trailhunts vaak in of in de buurt van Nederland België.

Op onze pagina MTB Rides vind je gps-files voor de meer technische MTB trails

MTB GPS files

Het up to date houden van alle bikepark en trailpark informatie vinden we erg belangrijk! Daar zijn we dan ook afhankelijk van jou. Ben je ergens geweest, laat ons dan weten wat je ervan vond. Dit kan via de comments onder het artikel of via de mail info@trail-addicts.com

MTB-reisorganisaties

Naast alle MTB-gebieden werken we veel samen met reisorganisaties, op onze pagina MTB-vakantie planner vind je per land welke reisorganisaties er actief zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer! Ook hier geld, we horen graag jouw ervaringen van deze MTB-gids bedrijven. Op deze manier zorgen we voor het beste overzicht waar jij jouw MTB-avontuur kan beleven.

Ben jij een MTB-reisorganisatie? Meld je dan geheel gratis aan voor een eigen pagina op onze website.

MTB reisorganisaties

Product reviews

Naast alle bikepark, trailpark en MTB-gidsbedrijven doen we regelmatig product reviews. Niet alleen mountainbike gerelateerd, ook product reviews van artikelen die jouw mountainbike reis mogelijk kunnen helpen. Denk aan kampeermiddelen, accessoires en camper verhalen.

Product Reviews

Gravelrides

We beperken ons echter niet alleen tot All-mountain en Enduro rijden. We zijn ook vervend Gravel rijders! Gravel rides in Nederland en omstreken zijn gewoonweg geweldig. Je doorkruist de mooiste gebieden die Nederland, Duitsland en België te bieden hebben. Gravelrides zijn (wat ons betreft) de perfecte aanvulling op hetgeen wat we al jaren doen!

We proberen qua Gravelrides zo veel mogelijk routes te reviewen. Op onze pagina Gravel Rides vind je de al gereviewde routes plus GPS Gravel ride bestanden

GPS Gravel Rides