Bike Park Bardonecchia

Gelegen in het gebied van het Bardonecchia skigebied, is dit bike park Bardonecchia een waar paradijs voor mountainbike liefhebbers.

Het hele gebied biedt meer dan 400 km aan trails die zich ontwikkelen van een hoogte van 1300 meter tot 3000 en biedt meer dan 40 fietsroutes die direct worden bediend door de skiliften. Alle routes zijn gemarkeerd en geclassificeerd (groen, blauw, rood, zwart, downhill) zodat je de route kunt kiezen die het beste bij je skills past.

DOWNHILL: Trails voor de fans van hoge snelheden met technische secties met dikke bochten, drops en sprongen die adembenemende afdalingen creëren.

Cross-Country: Onze specialiteit! Talrijke paden die redelijk vlak zijn met panoramische uitkijkpunten en adembenemende landschappen. Het is de ideale plek om een familiefietstocht te organiseren en volop te genieten van de schoonheid van onze Alpen.

Ontdek de mooiste uitzichten van de vallei in het zadel van een prachtige e-bike.

Bardonecchia per E-bike

Probeer elektrische fietsen en fietsen met trapondersteuning: vergeet de vermoeidheid en geniet van een regeneratieve trap door de ongerepte natuurlijke schoonheid van onze bergen. De elektrische fiets is een trend die gepassioneerde fietsers letterlijk elektrificeert. Daarom genieten steeds meer mensen van fietsen tijdens hun vakantie.Als je de sensatie van het rijden op een e-bike door een adembenemend landschap wilt uitproberen, maak dan gebruik van onze fietsverhuurservice en volg fascinerende routes door de ongerepte natuur.

Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken, ongeacht je vaardigheden en conditie!

Je kunt zo vaak als je wilt een e-bike huren en op avontuur gaan om het ongelooflijke aantal onverharde wegen te ontdekken dat het stroomgebied van Bardonecchia te bieden heeft!

Meer informatie over dit bikepark

Meer bikepark informatie Italië