Het Harz gebergte

Het ligt midden in Duitsland en is vanaf de grens een kleine 3,5 uur rijden. Deze regio kenmerkt zich door de kleine wintersport locaties en precies om die reden zijn er meerdere gebieden met liften. En precies die liften gebruiken ze in de zomer van wandelaars en de bikeparks die ze er onder hebben aangelegd.

In het Harz gebergte raden wij 1 spot specifiek aan: Bikepark Sankt Andreas Berg

  1. Guided mountainbike tours Harz Mountains: https://www.fritzgeers.de/en/mountainbike-guide-harz
  2. Mountainbike routes Harz Mountains: https://www.fritzgeers.de/en/mountainbike-routes-harz

Begeleide mountainbiketochten in het Harzgebergte (MTB Harz)

Fritz Geers biedt onvergetelijke mountainbiketochten in het Harzgebergte en laat je de wereld van de mooiste routes in het Oberharz-gebied zien. Jarenlange ervaring als mountainbikegids, de individuele planning van elke tocht en de ervaring van honderdduizenden trainingskilometers in de donkergroene bossen van het Harzgebergte maken de jonge extremesporter tot een van de beste MTB-gidsen en locals in het Harzgebergte. De mountainbikeregio Harz biedt een oneindig aantal trails, MTB-hotels en de rust die je nodig hebt om te ontsnappen aan het dagelijkse leven tijdens een begeleide MTB-tocht.

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie