Serre chevalier bikepark

“Coole” versie voor occasionele mountainbikers: in Serre Chevalier hoef je geen mountainbike-expert te zijn om toegang te krijgen tot de hoogste toppen van het Hooggebergte! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om dicht bij de toppen te komen en toegang te krijgen tot een 360° panorama. We weten dat onze uitzichtpunten uitzonderlijk zijn en willen dat al onze gasten ervan kunnen genieten.

Gebruik de skiliften om de toppen te bereiken en verken mooie mountainbikeroutes die geschikt zijn voor iedereen (in groen en blauw op de kaart). De routes die voor iedereen geschikt zijn, bevinden zich in Chantemerle en beginnen bovenaan de stoeltjeslift Grand Serre. De “coole” versie is perfect voor gezinnen die samen leuke en ontspannen ritjes willen maken.

Zin om je vandaag te vermaken? Het team van Serre Chevalier Bike Park heeft 3 leuke gebieden bedacht, ontworpen om je techniek te verbeteren: MTB Discovery, Enduro Pedagogik, Rolling Zone. We vertellen je er niet meer over, we willen je het plezier van de ontdekking laten beleven. We beloven je dat je plezier en sensatie zult beleven!
“Intermediate & expert” versie voor gewone of gevorderde atleten: je houdt van uitdagingen en veeleisende routes? Het hoogtegebied van Serre Chevalier is natuurlijk aangepast aan jouw wensen en verwachtingen. Een heleboel paden, rood en zwart gemarkeerd op de kaart, wachten op je (hoogteverschil en afstand staan vermeld).

Meer informatie over het bikepark

Serre chevalier bikepark kaart
Serre chevalier bikepark
Steady Rack in de garage

Review: Steady Rack

0 Comments5 Minutes

Waarom wij op flats rijden

29 Comments2 Minutes

Aqua2Go

0 Comments2 Minutes

De Revanche van Nikon

0 Comments4 Minutes

Birzman gereedschapskist

Nieuwe bus, nieuwe tools!

0 Comments1 Minutes