Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis

Mocht je nog een spot zoeken waar je ZEKER meerdere dagen je lol op kan dan is Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis zeker een goed optie om naar toe te gaan. Het gebiedt kent werkelijk tal van zowel bikepark trails als single trails in de omgeving.

Het bikepark gedeelte heeft 9 trails van Easy (Blauw) tot Downhill (zwart) en ja die geeft echt genoeg uitdaging 😉

Verder zijn de singletrails prachtige alpine trails met fenomenale uitzichten vanaf de hoogste puntjes van de bergen. Op de site https://www.bike-sfl.at/en zijn prachtige foto’s vinden van al deze trails.

Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis is te vinden in het linker deel van Oostenrijk nog links van Innsbroek. Mocht je een reis met je gezinnetje naar het Garda meer gaan in Italië, dan is dit nog best wel een goed plekje om nog even langs te rijden 😉

Ben je hier geweest en heb je een mooi verhaal over dit bikepark en of mooie video foto’s? Dan horen we dat graag!!

 

Check meer mountainbike gidsen en bikeparks in Oostenrijk

Mountainbike vakanties op trail-addicts

Op trail-addicts vind je een groot overzicht van mountainbike vakanties, mtb gidsen, bikepark overzichten en clinics. We zoeken naar de beste bedrijven waar jouw mountainbike vakantie gegarandeerd een succes word. Heb je tips of ben je ergens geweest? Laat dan een review achter 🙂 zo helpen we elkaar aan de volgende epic vakantie!