BIKE REPUBLIC SÖLDEN – WHERE THE FLOW RULES

Anderen bouwen gewoon bikeparken, maar wij bouwen de ultieme BIKE REPUBLIC SÖLDEN. Opgericht in 2015, zijn we begonnen met een van de meest ambitieuze en individuele mountainbike projecten in het Alpengebied – in termen van variatie, welkome cultuur en ecologische duurzaamheid. Een hele natie voor bikers – maar waarom? We wilden niet alleen een sensationeel bikegebied creëren, maar ook een uitgebreide bikecultuur van de vallij tot in de bergen, waar iedereen zich thuis voelt. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of hoe je op je fiets zit. De BIKE REPUBLIC wordt geregeerd door eerlijkheid, master flow – en de mensen. Hier krijg je een paspoort en heb je ook inspraak. Rijders regeren!

Meer informatie over dit bikepark

Adres:

Bergbahnen Sölden
Dorfstraße 11
6450 Sölden

LANGE LIJNEN. NON STOP.

Omdat de inwoners van de BIKE REPUBLIC zo hongerig zijn, kunnen ze in 2019 genieten van de tweede route over 7 kilometer – de nieuwe GAHE LINE, die over 7,6 kilometer van het hoogalpiene Giggijoch-gebied naar restaurant Sonnblick en het gehucht Grünwald slingert. De vloeiende “surf”-route verbindt ook de HARBE met de LETTN LINE en biedt zo’n 12 km en 1000 hoogtemeters fietsplezier. GAHE is een Ötztaler dialectwoord en betekent “snel, wendbaar” en op deze nieuwe lijn kun je echt veel snelheid winnen. Daarom is de GAHE zelfs langer dan de legendarische TEÄRE LINE en de OLLWEITE, het hoogtepunt van de REPUBLIEK, die dicht bij de gletsjervelden onder het bergstation van de Langegg-lift op 2600 m boven zeeniveau begint – naar beneden kronkelend naar het dal over extreem gevarieerde 7 kilometer inclusief dikke bochtige bochten, onder de bomen en stenig terrein en houten constructies.

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie