Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Camping Arkeo bij Trail Centrum Remouchamps

Camping Arkeo is een gemoedelijke camping aan de rivier de Amblève, waar je heerlijk kunt logeren in een van onze tenten of komt kamperen in je eigen tentje/camper. Een plek waar je je kinderen en vrienden mee naar toeneemt, maar ook je ouders.

‘s Ochtends word je wakker en hoor je het kabbelen van de beek en de vogeltjes, en kan je genieten van een lekker ontbijtje. ‘s Avonds bestel je een lekker lokaal biertje en warm je je bij het kampvuur. Overdag ga je lekker buitensporten, of doe je juist helemaal niets. Kijk je naar de kinderen die zich vermaken met alles wat de natuur te bieden heeft, of maak je een urenlange wandeling door het uitgestrekte bos dat aan de camping grenst. Bij slecht weer ga je een boek lezen of een spelletje spelen onder de overkapping of verken je de bekende grotten van Remouchamps.

Wij Trail-Addicts zijn hier al eens geland voor een nachtje dagje mountainbike in Remouchamps. Echt een heel relaxede sfeer, vuurtje stoken biertje drinken en relaxen!

Camping Arkeo

Bikepark val di Sol

0 Comments4 Minutes

Ainsa Zona Zero Enduro

3 Comments10 Minutes

Bikepark Châtel Frankrijk

0 Comments1 Minutes

Bikepark Montgenèvre

Bikepark Montgenèvre

0 Comments1 Minutes

Bikepark Champles

Bikepark Champles

0 Comments1 Minutes

Bike park Lavarone

0 Comments2 Minutes

Bikepark: Geisskopf

0 Comments1 Minutes