Mountain Bike Guiding  – Brecon Beacons & Wales

Van gemakkelijke trails tot zware technische mountainbike routes en het rijden van ongelooflijke natuurlijke bergen en enkele van de beste door mens gemaakte trails ter wereld. Wales heeft het allemaal!
Gevestigd in het Brecon Beacons National Park, hebben we meer dan 200 km aan prachtige natuurlijke paden om te rijden die we als de beste  kennen.

Wil je ontsnappen aan de mountainbikeroute-centra?

Heb je zin om grote bergbeklimmingen en afdalingen te maken op prachtige natuurlijke trails?

Breng je trailriding naar een hoger niveau en sluit je aan bij Treads and Trails voor een begeleide mountainbiketocht in de Brecon Beacons & Wales, waar je kunt ontspannen en snel en gemakkelijk de beste natuurlijke mountainbikeroutes kunt ontdekken. Van glooiende singletracks tot technische rotsachtige afdalingen, onze gekwalificeerde lokale gidsen helpen je de rijvaardigheden op te doen om er het beste van te maken.
Ervaar onze ritten op een elektrische mountainbike (EMTB) voor extra spanning

We zullen een op maat gemaakte begeleide rit bieden op basis van uw vermogen en ervaring, zodat u een geweldige tijd kunt hebben. Bekijk onze sociale media en klantrecensies

Onze zeer ervaren en gekwalificeerde gidsen rijden regelmatig op de paden en mountainbiken door heel Wales, inclusief meerdaagse Trans Wales van noord naar zuid, veel natuurlijk rijden in Snowdonia en centra zoals Afan, Brechfa, Coed y Brenin, Forest of Dean.

Als je zin hebt in een lang weekend of een epische meerdaagse mountainbiketocht in Wales, dan kunnen wij dit voor je organiseren.

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie