Bouillon Enduro Mountainbike vakantie

De regio Bouillon is een mooie toeristische locatie waar best wat te doen is. Waar het ons om te doen is, is natuurlijk het Officiële Enduro mountainbike gebied. We hebben in deze regio geen specifieke camping of hotel. Wel zit er een prima camping aan de rivier op een steenworp afstand van Bouillon zelf én deze zit direct aan de mountainbike route. Camping Halliru, ze hebben niet echt een website maar zijn wel te vinden op facebook.

Bouillon mountainbike route

Dit is de GPX van Bouillon. Grotendeels gaat deze over een bestaande route welke ook op trailforks te vinden is. De GPX geeft je een goed beeld van waar te te starten en heeft wat opties voor aan de berg een de overzijde. Bouillon krijgt officiële route bordjes, tot die tijd is deze GPX te volgen. Bij Bouillon zelf kan je de route aftoppen op de berg naast Bouillon, ook hier geld dat je het beste even trailforks kan raadplegen ivm meerdere opties.

Check hier onze hele verslag plus de enduro trailhunt video van Bouillon: Trailhunt official trails Bouillon

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie