Bouillon Enduro Mountainbike vakantie

De regio Bouillon is een mooie toeristische locatie waar best wat te doen is. Waar het ons om te doen is, is natuurlijk het Officiële Enduro mountainbike gebied. We hebben in deze regio geen specifieke camping of hotel. Wel zit er een prima camping aan de rivier op een steenworp afstand van Bouillon zelf én deze zit direct aan de mountainbike route. Camping Halliru, ze hebben niet echt een website maar zijn wel te vinden op facebook.

Bouillon mountainbike route

Dit is de GPX van Bouillon. Grotendeels gaat deze over een bestaande route welke ook op trailforks te vinden is. De GPX geeft je een goed beeld van waar te te starten en heeft wat opties voor aan de berg een de overzijde. Bouillon krijgt officiële route bordjes, tot die tijd is deze GPX te volgen. Bij Bouillon zelf kan je de route aftoppen op de berg naast Bouillon, ook hier geld dat je het beste even trailforks kan raadplegen ivm meerdere opties.

Check hier onze hele verslag plus de enduro trailhunt video van Bouillon: Trailhunt official trails Bouillon

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie