UNESCO SWISS ALPS TOUR

E-bike versie
Een originele e-bike route rond de mooiste Zwitserse bergen, in het hart van het UNESCO-gebied Jungfrau, Aletsch, Bietschorn.

Kijk naar de weerspiegeling van de Eiger in de Bachalpsee
Rijd over een alpengraat voor de Aletschgletsjer (UNESCO)
Door het “toverdal” van Lötschental gaan
Ontspannen in de thermale baden van Leukerbad
Uitrusten in een accommodatie van hoge kwaliteit, omgeven door adembenemende panorama’s

Meer informatie

Mountainbiken in E-bike tour Zwitserland

De tour van alle superlatieven! Als je de mooiste panorama’s van Zwitserland wilt ontdekken, menselijk avontuur en plezier op de eMTB wilt combineren en je grenzen wilt verleggen, dan is de UNESCO Swiss Alps Tour echt iets voor jou. We rijden rond het beroemde natuurgebied Jungfrau-Aletsch-Bietschorn dat op de Werelderfgoedlijst van UNSECO staat. Tussen de adembenemende toppen van het Berner Oberland en Wallis, hoge alpenpassen, gigantische gletsjers en indrukwekkende watervallen, zul je versteld staan van de schoonheid van Zwitserland. Voeg daarbij uitzonderlijke bergpaden, comfortabele accommodatie tussen etappes en heerlijke lokale gerechten, en je hebt alle elementen voor een ervaring die je voor altijd bij zal blijven.

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie