Elevationbike Zwitserland Gids

Elevation bike is een team van gepassioneerde mountainbikers en elektrische bikers gevestigd in Verbier, in het hart van een fantastische speeltuin in de Zwitserse Alpen. Deel met onze gidsen intense momenten van emotie op schitterende afdalingen en natuurlijke trails.

Of het nu gaat om een traverse van de Zwitserse Alpen voor de avonturiers, een enduro tocht voor singletrack liefhebbers, een dagje coaching op de enduro trails of het Verbier Bikepark, wij hebben een ervaring voor jou.

Elevationbike Zwitserland

WE NEMEN JE MEE NAAR DE MOOISTE ENDUROPLEKKEN IN ZWITSERLAND, FRANKRIJK EN ITALIË.

We bieden een verscheidenheid aan bestemmingen die bekend staan om hun kwaliteit enduro trails, en gebruiken een privé shuttle bus met fietskar om de beste spots te bereiken en te genieten van geweldige afdalingen.

Soms gaan we op de pedalen naar meer afgelegen trailheads voor een wilde backcountry ervaring of gebruiken we de liften op sommige bestemmingen.

Voor een weekend, een korte vakantie of een week vakantie, alleen of met uw rijpartners, laat ons u begeleiden op ongelooflijke trails, waarbij we ons alleen concentreren op uw rijden en de schoonheid van de landschappen die u doorkruist voor een 100% enduro mountainbike ervaring.

Diverse trails, natuurlijk of perfect aangelegd, professionele mountainbike gids, shuttle service, lokale gastronomie en comfortabele accommodatie; alle ingrediënten voor een onvergetelijke fietsvakantie met vrienden zijn aanwezig.

Meer informatie: Elevationbike Zwitserland

Elevationbike enduro trips

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie