Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Bike Park Tignes

Jump line in Bike Park tignes

Met zijn steile landschap is het Tignes-gebied een perfecte plek voor downhill liefhebbers. Het is mogelijk om deze complete en veeleisende sport te beoefenen in het hart van het grote bikepark van Tignes. Dankzij de vijf mountainbikeliften kun je de 160 km aan trails afdalen. Net als bij het skiën, hebben de downhill-mountainbikeroutes verschillende moeilijkheidsgraden (groene, blauwe, rode, zwarte en dubbele zwarte routes). Het Bike Park is daarom zowel geschikt voor beginners als voor ervaren downhillers!

Vind jij dit het beste bikepark van Frankrijk? Stem dan hier

MOUNTAINBIKE AFDALINGEN DIE PRO’S waardig zijn in Bike Park Tignes!

Je mountainbike en de nodige beschermingsmiddelen kun je ter plaatse huren. Als je zich wilt laten begeleiden door een professional, kunnen verschillende mountainbikescholen u een instructeur aanbieden die je de juiste skills leert om te gebruiken bij het beoefenen van downhill-mountainbiken. Hij of zij kan je ook helpen je techniek te perfectioneren in deze sensationele sport.

Profiteer van de 160 km aan loipes van het Bike Park, verbonden met Tignes & Val d’Isère voor een 100% mountainbike-zomervakantie!

Tignes
Booking.com

Op trail-addicts.com vind je informatie over vele bike parken van Europa. We zijn constant opzoek naar relevante informatie die jou als mountainbiker helpt om je volgende mountainbike avontuur te vinden. Heb je tips op of aanmerkingen, zet ze dat gerust hieronder bij de comments! Ken je bijvoorbeeld een goede gids in deze regio of een perfecte hotel/camping of hostel? Laat het ons weten! Zo kunnen we iedereen verder helpen aan de droom vakantie!