Bike Park Tignes

Met zijn steile landschap is het Tignes-gebied een perfecte plek voor downhill liefhebbers. Het is mogelijk om deze complete en veeleisende sport te beoefenen in het hart van het grote bikepark van Tignes. Dankzij de vijf mountainbikeliften kun je de 160 km aan trails afdalen. Net als bij het skiën, hebben de downhill-mountainbikeroutes verschillende moeilijkheidsgraden (groene, blauwe, rode, zwarte en dubbele zwarte routes). Het Bike Park Tignes is daarom zowel geschikt voor beginners als voor ervaren downhillers!

MOUNTAINBIKE AFDALINGEN DIE PRO’S waardig zijn!

Je mountainbike en de nodige beschermingsmiddelen kun je ter plaatse huren. Als je zich wilt laten begeleiden door een professional, kunnen verschillende mountainbikescholen u een instructeur aanbieden die je de juiste skills leert om te gebruiken bij het beoefenen van downhill-mountainbiken. Hij of zij kan je ook helpen je techniek te perfectioneren in deze sensationele sport.

Profiteer van de 160 km aan loipes van het Bike Park, verbonden met Tignes & Val d’Isère voor een 100% mountainbike-zomervakantie!

Meer informatie