Naam Locatie Adres Disiplines
Bikepark Hahnenklee Harz gebergte Rathausstraße 6,   38644 Goslar, Duitsland Downhill/Singletrail/4x/Freeride/Northshor

Korte omschrijving: Site: Schulenberg Bikepark Schulenberg is bikepark met een veelzijdig aanbod, je vindt hier onder andere:

 

Missen we iets? Stuur jouw reactie naar info@trail-addicts.com

 

In het Bikepark Hahnenklee is er voor iedereen een geschikte trail te vinden. Of het nu jongens, meisjes, kinderen, beginners of profs zijn.
Je gaat er met je mountainbike met een stoeltjes lift omhoog. Alleen in uitzonderlijke gevallen gaan we met de stoeltjeslift de berg op. Op de mountainbike trails kun je het mountainbiken geleidelijk aan onder de knie krijgen. Op alle routes, behalve de single trail, kun je om de hindernissen heen rijden.

Het maakt niet uit of je voor het eerst een bikepark bezoeker bent of een semi-prof. Er is hier voor elk wat wils. Voor beginners raden we onze Flowtrail aan! Het ideale trainingsparcours voor je eerste keer. Alle hindernissen zijn zo gebouwd dat je er rustig omheen kunt rijden. Als je een beginner bent, kun je ook de A-Line proberen.
Je kunt ook een beginnerscursus boeken voor uw eerste bezoek aan het bikepark. Beschermingsmiddelen, fietsen en gidsen vindt u in de winkel.

De Mountainbike Trails in Bikepark Hahnenklee:

Blauw: Flowtrail
Rood: A-lijn
Rood: Freeride
Rood: Roots (single trail)
Zwart: Downhill
Zwart: DH Racetrack
Zwart: DH Wilder Bock
Rood: BagJump

Meer bikeparks en trailparks in Duitsland

Heb jij meer informatie over dit bikepark? We horen graag van je! info@trail-addicts.com

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie