Bikepark SFA Doetinchem

Bikepark SFA Doetinchem is in 2008 opgericht en we zijn toen snel van start gegaan met de aanleg van ons Bikepark. Daarbij kregen ze hulp van Redbull die het eerste deel van het park in een paar dagen uit de grond stampte.

Bikepark SFA heeft zijn bestaan te danken aan de geweldige crew die bestaat uit een een aantal fanatieke bikers/vrienden. Zo heeft elke crewmember wel een specialiteit. Daardoor kan het SFA Bikepark ook grotendeels bestaan. De meeste kennis en vaardigheden kunnen uit de eigen crew geput worden.

Het park heeft het hele jaar door onderhoud nodig. Zaaien, maaien, shapen en shores onderhouden. Het bouwen geschiedt ook het hele jaar door. Het SFA Bikepark is daarom ook nooit hetzelfde en zal blijven veranderen.

Een bezoek aan ons park staat garant voor een dag plezier. Het gaat bij ons niet om “hoe je fietst”, maar “dat je fietst”

Het niveau maakt niet uit. Voor alle bikers is er wel wat te vinden in het SFA Bikepark, of je nu beginner bent of gevorderd.

SFA BikeparkDoetinchem

Stokhorstweg 11

Doetinchem

Freeride/Pumptrack/Dirtlines/Slopestyle/Northshore/Foampit

SFA Bike park fiets verhuur clinics en meer

Op het bike park terrein is van alles te doen en te regelen zoals het huren van bikes en krijgen van clinics. Voor alle aktuele informatie verwijzen we jullie graag naar hun eigen website:

http://www.freerideachterhoek.nl

Meer informatie over bikeparks in Nederland