Le Trois Ponts België

Rondom Trois-Ponts rijden we een grote diversiteit aan afdalingen; van flowy natuurlijke trails, tot zeer steile loamy trails. Hier gaan we zeker terugkeren! En die ‘roadies’ die snappen we stiekem wel: we klimmen naar bijna alle trails via het schitterende gladde asfalt omhoog…

Daarbij is dit misschien wel een van de meest geschikte spots voor de gezinsman (of vrouw..) alle afdalingen liggen rondom plopsaland waardoor jij lekker trails kan knallen in de ochtend en jouw wederhelft lekker met de kids plopsaland in kan 😉 ik zeg win win!

Lees het hele verhaal van onze trailhunt Trois Ponts

Wat we uit ervaring weten is dat Le Coffee ride een mooie en leuk plek is om te verblijven voor een biertje en wat eten. Ze hebben ook overnachtingsmogelijkheden! Check naar beschikbaarheid Le Coffee Ride.

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie
Alpen trail in Verbier

Bikepark Verbier

0 Comments1 Minutes

Kombocht in bikepark Mook

Bikepark Mook

1 Comment4 Minutes

Bikepark val di Sol

0 Comments4 Minutes

Bikepark Morzine

1 Comment3 Minutes

Hillbilly Bike Park, Jump,Downhill

Hillbilly Bike Park

0 Comments1 Minute