Bikepark Brandnertal

Het Bikepark Brandnertal is perfect bereikbaar vanuit Duitsland en Zwitserland via de snelweg A14 en ligt fantastisch ingebed in de schilderachtige bergwereld van de Rätikon. 30 kilometer aan trails in alle variaties – van enduro en single trails tot flowlines, freeride en downhill trails – wachten op mountainbikers van alle niveaus!
Welkom in het Brandnertal. Jouw plek om te rijden!

Meer informatie Bikepark Brandnertal

Meer bikepark informatie Oostenrijk

GOPRO WOODS
ST-01 | NOORDOEVERPAD
Lengte pad: ca. 150 m
Hoogteverschil: 40 m
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kleurcodering: rood
Stromende noordelijke oever langs de stroomlijn “Tschengla Unchained”. De noordelijke oevers zijn houten steigers die wat inspanning vergen van beginners. Het perfecte speelterrein voor spectaculaire GoPro-foto’s.

TSCHACKLIN
ST-01 | MINI ENDURO TRAIL
Lengte parcours: ca. 200 m
Hoogteverschil: 50 m
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kleurcodering: rood
Korte passage met natuurlijke ondergrond inclusief hutplezier! Als variant op de stroomlijn “Tschengla Unchained” is de mini-enduro trail “Tschacklin” een klein voorproefje van zijn grote broer “Tschäckie Tschan”!

BAGJUMP & DROPZONE
ST-02 | AIRTIME
Lengte parcours: ongeveer 50 m
Hoogteverschil: 20 m
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Kleurcodering: zwart
De dropzone in het finishgebied biedt drops voor elke smaak. Met 6 verschillende starts kun je je vaardigheden stap voor stap verbeteren! Leer nieuwe trucs op de GoPro Bagjump en breng ze daarna in praktijk op de tracks!

TSCHIM BEAM
ST-03 | AIRTIME
Lengte baan: ongeveer 150 m
Hoogteverschil: 40 m
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Kleurcodering: zwart
Enorme airtime over grote dubbels en step-downs, ingebed in de “Tschack Norris”. Ook toegankelijk via de “Tschack the Ripper”. Opgelet: Grote spleten, enkel voor experten – inspectie vooraf is over het algemeen verplicht!

WILD CHINA
ST-03 | LUCHTTIJD
Lengte parcours: ongeveer 100 m
Hoogteverschil: 20 m
Moeilijkheidsgraad: zeer moeilijk
Kleurcodering: zwart
Onze monsterbaan Tschina Wild, ontworpen samen met Elias Schwärzler en gebouwd door Clemens Kaudela. Alleen tegen sessie vooraf boeken!

OUD IN PLAATS VAN – WILD BOS
ST-08 | SINGLETRAIL
Lengte pad: ca. 300 m
Hoogteverschil: 50 m
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Kleurcodering: zwart
Wortelachtige, technisch veeleisende variatie op de Alte Statt Trail. Als deze passage te moeilijk voor je is – de “normale route” voert je hier een stukje over de bosweg.