Ontdek Italy’s Best Mountain Biking

Ga met ons mee voor guided mountainbike vakanties & shuttledagen in de Noord-Italiaanse stad Molini di Triora. Verken het gevarieerde terrein van Ligurië met single-track, technische enduro mountainbike trails in het hart van de prachtige Valle Argentina, aan de voet van de Maritieme Alpen.

Meer dan mountain biking. It’s a way of life.

Wij geloven in het ondersteunen van lokale bedrijven en zijn gepassioneerd over het delen van de schoonheid van onze vallei. Proef traditioneel Italiaans lokaal eten, ervaar de lokale cultuur en geniet van heerlijke aperitieven aan het einde van een epische dag mountainbiken. Kom en ervaar la bella vita van het Italiaanse mountainbiken!

Van basistochten tot speciale opties op maat, wij stellen uw mountainbikevakantie op maat samen.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte, meerdaagse guided mountainbike vakanties in en rond de vallei. Onze tochten zijn een mix tussen (grotendeels) geholpen mechanisch optrekken en trappen. We kunnen ook fietstestdagen voor het seizoen of trainingskampen voor professionele atleten organiseren.

Gelegen op 460m boven de zeespiegel met een bevolking van slechts honderden. Een grensdorp dat de typische landelijke essentie van een klein Italiaans dorp heeft behouden. De tijd verstrijkt met het moeiteloos vervagen van de seizoenen en het zingen van de vogels.

Contact: https://www.molinimtb.com

Bikepark Leysin

0 Comments2 Minutes

Serre chevalier bikepark

Serre chevalier bikepark

0 Comments1 Minutes

Dikke stofwolken op de trails in Lenzerheide

Bikepark Lenzerheide

0 Comments2 Minutes

Bikepark: Utrecht

1 Comment1 Minutes

7stanes tweed valley

7stanes Tweed Valley

0 Comments5 Minutes