De steady rack getest

 

Ik heb geen idee hoe jullie schuur/ garage er uit ziet, maar die van mij, is echt altijd een T*ring zooi! Niet normaal. Kinderfietsjes, Mama fiets, mountainbikes en zonder problemen 1000 on-afgemaakt projectjes… Vooral dat laatste zorgt voor de problemen. Ik ben altijd wel ergens mee bezig, duurt het project te lang? Dan verlies ik de aandacht en begin aan een nieuw project. Hoe vaak ik de garage ook opruim, het maakt niet uit! Het is binnen no-time WEER een t*ring zooi.

 

Om een beetje orde in de chaos te creëren en een goede makkelijke manier om de fietsen in de garage goed op slot te zetten was het hoog tijd om eens met een oplossing te komen. Een slot anker op de grond zag ik niet zitten omdat de vloer altijd bezaaid ligt met rotzooi. Daarbij pak je niet elke keer dezelfde fiets, dus voordat je het slot er af hebt bij de juiste fiets (en wonder boven wonder is dat altijd de achterste) ben je weer een hoop geklungel verder.

 

UPDATE: Gebruik na enkele maanden:

 

Steady Rack

We hebben de Steady Rack alweer best wat maanden in gebruik. Nog dagelijks hebben we er plezier aan. Simpel en snel de fietsen opbergen op een vast plekje in de garage met een stevig slot er omheen. Het werkt gewoon goed. Ook met de wat zwaardere E-Bikes werkt het allemaal prima. Daarom deze update met score: Het doet allemaal wat het belooft, niks meer en niks minder. Daarom een dikke 7!

 • Design
  8
 • Kwaliteit
  7
 • Dagelijks gebruik
  7
 • Duurzaamheid
  7
 • Prijs
  7
The Goods
 • Dagelijks gemak
 • vast spot voor de bikes
 • Maakt werken met een slot makkelijker
The Bads
 • Kapje van de steady rack kapot na 1 maand
 • De fietsen komen relatief ver de ruimte in.
7.2

Average Score

 

Wat is dan wel de juiste oplossing? Steady Rack..

 

Zie daar! Een mailtje in de mailbox met de vraag: Willen jullie de Steady Rack reviewen 😀 dat zijn de beste mailtjes! Zonder aantekeningen, voorwaarden of afspraken lag er niet al te lange tijd daarna niet 1 maar 2 steady racks op de deurmat.

Weer een paar maanden verder 😉 de herfst is aangebroken en dat houdt meestal in dat er wat meer tijd over is dus hoog tijd om die dingen eens tegen de muur aan te planten. Nadat er hier in de wijk een dozijn aan airbags gejat bleek te zijn ook hoog tijd om alles eens aan een goed slot te zetten 😉

 

Steady rack 4 fietsen

 

Klopboor, beschrijving, pluggen, muur anker, steady rack, alles ligt klaar!

De steady Rack zit vast met best wat bouten en ook het muur anker vraagt om 4 dikke gaten, al met al een gehoorbeschadiging opgelopen maar de gaten zitten er in! Alles tegen de muur aan bouten en klaar. Ik heb de steady racks niet op de zelfde hoogte gemonteerd zodat ik ze dichter bij elkaar kan hangen. Zo zit je niet met de stuurtje in de weg en de pedalen vallen mooi naast elkaar. Beetje een gok, echter nu alles zit blijkt het perfect. Het muur anker iets ernaast zodat ik later nog een 3de kan monteren voor mijn inmiddels 20 jaar oude racefiets.

Praktijk gebruik

De winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan en dat betekend dat de steadyrack alweer een tijdje dienst doet, voor de oplettende lezer: Ja er komt een 3de bij! Dat zou je natuurlijk niet doen als het ruk is… De fietsen komen best ver de garage in, maar dat stoort eigenlijk niet. Doordat ze kunnen swingen naar links en rechts kan je gemakkelijk de fietsen er uithalen en wanneer nodig het slot er omheen hangen.

Het ruimt gigantisch op! Eigenlijk kan ik beter zeggen, dat ondanks de wederom opnieuw optredende t*ring zooi ik nog steeds makkelijk bij de fietsen kan 😉

check https://www.steadyrack.com voor alle detail informatie