Het Harz gebergte

Het ligt midden in Duitsland en is vanaf de grens een kleine 3,5 uur rijden. Deze regio kenmerkt zich door de kleine wintersport locaties en precies om die reden zijn er meerdere gebieden met liften. En precies die liften gebruiken ze in de zomer van wandelaars en de bikeparks die ze er onder hebben aangelegd. In het Harz gebergte raden wij 2 spots specifiek aan:

Bikepark Braunlage
Bikepark Sankt Andreas Berg

Mountainbike vakantie Harz

Harz-Vital

Mijn naam is Huby Eimbeck, ik ben geboren in Braunlage in 1963 en ben gediplomeerd fysiotherapeut. Ik speel al van kinds af aan ijshockey. Op school en jeugd waren we meerdere keren Noord-Duits kampioen en 5e op de Duitse jeugdkampioenschappen. Enkele keren gespeeld in het selectieteam van Nedersaksen. In 1979 kwam ik bij het seniorenteam van Braunlage. Hier speelden we in de Oberliga en wisten we al snel te promoveren naar de 2e Bundesliga. Ik stel individuele programma’s samen voor bedrijven, groepen, schoolklassen en gezinnen. Of het nu gaat om mountainbiken, kanoën, boogschieten, langlaufen, sneeuwschoen- of olielampwandelingen; Ik zal graag voor je zorgen op de best mogelijke manier op alle reizen. Ik stel graag een individueel programma op maat voor u samen.

Adventure and Survival Verzekering