Wolf Trails MountainBike

Wolf Trails is een langetermijnproject dat is ontstaan uit een aantal professionals in het buitentoerisme met als enige doel het leveren van diensten boven de standaard.

Tailer made mountainbike reizen

De specialisatie, de goede training en het echte gevoel met onze regio zijn de kracht van ons bedrijf, we bieden hoogwaardige service voor elk soort klant, van gezinnen tot PRO-rijders.

Mountainbike tochten – All-Mountain en Enduro

Wij zijn het enige bedrijf dat “In House” 4×4-voertuigen en shuttles levert voor bagageoverdracht, assistentie en meer

Over Wolf Trails MountainBike Italy

Opgericht in 2017 door Roberto uit 1986 en een heel leven gewijd aan de bergen en aanverwante banen, boer, boswachter, gids. Liefhebber van geschiedenis en natuurwetenschappen geboren in Sanremo en opgegroeid in de bossen van Valle Argentina (Molini di Triora). Voormalig honkbalspeler en rallyrijder.

Guida Ambientale Escursionistica di Regione Liguria vanaf 2009
Accompagnatore Cicloturistico di Regione Piemonte vanaf 2021
Mountainbike Instructeur & Gids voor FCI (Italiaanse Fietsfederatie)

De Mediterrane Alpen is een nieuwe naam om de vereniging van de Maritieme en Ligurische Alpen, de Costa Azzurra en de Ligurische Rivièra aan te duiden, die allemaal met elkaar verbonden zijn door een unieke en ongelooflijke verscheidenheid aan omgevingen op korte afstand. Ons operationele gebied houdt ons bezig met het hele grondgebied dat wordt onderzocht, van de granieten rotswanden tot de stranden van de Ligurische Zee en, voor historische / culturele relaties, organiseren we ook rondleidingen op Corsica

Limone Piemonte – Molini di Triora – San Remo

Voorbeelden van Mountainbike tochten

Via del Sale TransAlp

Een unieke route die de Alpen doorkruist van Limone Piemonte naar Ventimiglia, het kan op hoofdzakelijk 2 manieren, een “gemakkelijke/middelzware” route met onverharde wegen en asfalt en de “enduro-versie” die hetzelfde pad volgen, maar voor de 80% op singletrack

Min. 2 dagen rijden

Alpi del Mediterraneo Gran Tour

Alle beste plekken van de zuidelijke Alpen, in één tour.

Zelfs “Easy/Medium” of Enduro-versie

Het begint bij de wilde en ongelooflijke Valle Maira en eindigt in Limone Piemonte na een geweldige route met de vorige “TransAlp”

Valle Maira – Valle Grana – Valle Gesso – Valle Stura – Limone Piemonte – Via del Sale – Valle Roya en terug naar Limone

Min. 5 dagen rijden

We zijn in staat om tours te creëren, we werken op de tegenovergestelde manier dan de anderen, we hebben je niveau nodig, je tijd te besteden en je wensen, om je een aantal mooie routes terug te geven.

Bij ons kom je de accommodatie binnen als een vriend, niet als een toerist, dat is een van de beste manieren om ons land echt te ontdekken, voelen en proeven.

Winterrijden in Ligurië & Corsica

We organiseren ook tours in het midden- of winterseizoen, wanneer de Alpen hopelijk vol sneeuw liggen.

Riviera di Ponente-fietstocht langs Sanremo en de prachtige middeleeuwse dorpjes in het binnenland.

Capo Corso-fietstocht die de hele noordelijke regio van Corsica van Capo Corso berijdt, waaronder Bastia, Macinaggio, Barcaggio, Ile Rousse.

We kunnen uiteraard e-bikes te huur aanbieden, volledig geveerde Scott Genius eRide 930 en anderen

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Review: De Wacaco Minipresso

0 Comments6 Minutes

De Tubolito binnenband

0 Comments6 Minutes

Aqua2Go

0 Comments2 Minutes

Waarom wij op flats rijden

29 Comments2 Minutes

Zelf sport repen maken

Je eigen sportbars maken

0 Comments4 Minutes

5 dollar action camera

5 dollar action cam

0 Comments1 Minutes

Nikon Keymission 360

2 Comments8 Minutes