Bike park Abetone, Tuscany

Wat je precies van Bike Park Abetone Tuscany mag verwachten is nog een beetje onduidelijk 🙁 op hun website vinden we maar weinig concrete informatie behalve een verhaal in het italiaans wat lijkt te gaan over hun E- bikes (verhaal hieronder). Wat we op de kaart kunnen herleiden is dat er een aantal afdalingen moeten zijn en dat er een lift is… Verder dan dat komen we helaas niet.

Mocht je nou inde buurt zijn van het Bike Park Abetone Tuscany laat het ons dan weten! We vullen graag relevante informatie aan. Mailen kan naar info@trail-addicts.com

https://www.abetonegravitypark.it

De e-MTB is voor iedereen!

Verken de Abetone met een elektrisch ondersteunde fiets. Maak een ritje over een onverharde weg met het hele gezin of verken paden van verschillende moeilijkheidsgraden.

Onze “Cannondale” elektrische mountainbikes combineren de all-mountain capaciteiten van een volledig geveerde fiets met de allernieuwste technologie… om verder te gaan! De motor treedt in werking wanneer je hem het meest nodig hebt, zodat je benen niet vermoeid raken.

Ervaar al het plezier onder de deskundige begeleiding van onze instructeurs. Rijd over onverharde paden en leer de basisbeginselen van mountainbiken, zoals bochten nemen, het gebruik van vering, remtechniek en lichaamshouding, maar ook hoe je het meeste uit je ondersteunde rijden kunt halen.