Bikepark Chaudfontaine

Het gebied rond bikepark Chaudfontaine is werkelijk ideaal voor iedereen die zijn of haar enduro skills eens even lekker wil uit proberen.

Adres parkeerplaats: Esplanade 17 4050 Chaudfontaine

Uit eigen ervaring, na het rijden van de ES1 Enduro race in Chaudfonaine en inmiddels meerdere TrailAddicts Rides, weten we dat dit gebied alles heeft om je eens lekker een dagje uit te leven.

 

Er liggen rocky trails die je perfect kunnen voorbereiden op een tocht in de alpen. Ten noorden van bovenstaand adres kan je via een verharde weg naar boven (Toegankelijk voor de auto, mocht je de Downhill bak mee hebben). Eenmaal boven op de top heb je vele keuzes, waaronder een zeer leuke en voor velen ook erg uitdagende downhill track. Alle tracks die wij hebben gereden lagen ten zuiden van de heuvel, dus weer richting de parkeerplaats. Ben je op je Enduro bike?

Verbreed dan je horizon en rijdt met je bike vanaf bovengenoemde parkeerplaats over de rivier, sla direct rechtsaf en sla weer linksaf de Rue Fond de Cris in. Hier klim je naar boven en op de top houdt je links aan. Daar zal je met wat creativiteit zeker worden beloond op een paar prachtige trails. Meer info? Mail ons!

 

Nick rijdt over een wortel op een steil stuk trail

 

Rocky trails in with loose rocks

Missen we nog iets? Stuur jouw reactie naar info@trail-addicts.com