Bikepark Réallon

Bikepark Réallon biedt 6 downhill-trails, 3 enduro-routes en een beginnersgebied. Het nieuwste bike park in de zuidelijke Alpen (ingehuldigd in de zomer van 2018), het Réallon resort biedt 9 DH en enduro mountainbike routes voor alle niveaus, op een balkon met uitzicht op het meer van Serre-Ponçon en met uitzicht op het Ecrins National Park. 2 stoeltjesliften brengen je naar de bergkam van de Serre du Mouton en laten je profiteren van de 600 meter hoogteverschil op de mtb trails.

Panoramische bergkammen, hoge alpenweiden en lariksbossen staan allemaal op het programma voor een afwisselende en leuke tocht over glooiende pistes. De enduro routes bieden een verscheidenheid aan plezier, met technische single trails en natuurlijke hindernissen.

Meer informatie over bikepark Reallon

Meer bikepark informatie Frankrijk

Bikepark kaar Reallon

6 afdalingen:

Gardette: Groene trail, DE piste om downhill mountainbiken te leren, met alle voorzieningen van een echte trail maar toegankelijk voor iedereen.
Shammy: Een groene trail onder de 1e stoeltjeslift, waar je in alle rust kunt beginnen. Je kunt er je eerste kom bochten en hobbels nemen of alle volumes oprollen.
Melez’in: Blauwe trail, onder de 1e stoeltjeslift, waar ervaren mountainbikers kunnen versnellen en beginners zich kunnen verbeteren. Uiterst leuke afdalingen die voor iedereen toegankelijk zijn.
Chabrières: Rode trail, aan het begin van de 2e stoeltjeslift met uitzicht over Lac de Serre-Ponçon, een speelse afdaling naar het tussenplateau.
Oucanes: Een rode route door de alpenweiden, een makkelijke en aangename route voor ervaren mountainbikers. Start op 1900m, neem de eerste veters van de rode “Chabrières”-route.
Diablée: Zwarte piste, een echte natuurlijke afdaling met rotsen, wortels, meerdere trajecten en alle moeilijkheden van een competitief parcours over 500m negatieve helling. Begin met de eerste stukken van de rode piste van de “Chabrières” op het niveau van de bergkam.

3 enduro routes

Enduro 1: Blauwe route, onder de 1e stoeltjeslift. Een natuurlijke, bochtige route die je laat leren rijden op onbelemmerde trail.
Enduro 2: Een single track die je terugbrengt naar de GR50 (panoramisch pad), zodat je terug kunt keren naar het resort via een typische enduro-route of om verder te gaan naar de onderkant van de vallei van Réallon.
Enduro 3: Een zwarte route, een steile en wilde single voor de meest ervaren rijders.

bikepark Reallon in Frankrijk