De bike regio Saalfelden Leogang

Dat je hier vet kan mountainbike hadden we al eens benoemd in ons big 5 verhaal waarbij wij altijd eindigen in bike park Leogang. Toch is het zeker de moeite waard om dit bikepark nog even los te benoemen. Het park biedt zo veel dat je hier wel even zoet mee bent als je alles wilt rijden! Hieronder een kleine greep uit de trails die er te vinden zijn:

De tracks van Bikepark Leogang:

De Bongo Bongo freeride parcours. De Bongo Bongo loopt bijna uitsluitend in het bos, heeft veel North Shore elementen, evenals enkele wallrides en drops. Een parcours voor ervaren bikers

The Broken Heart Trail loopt parallel aan de Bongo Bongo en is een pure Northore lijn met evenwichtsbalk, drops en step-ups. Alleen voor experts!

The Flying Gangster (Freeride) is een route van een gemiddelde moeilijkheidsgraad met variaties voor beginners en professionals die parallel lopen aan de afdaling. Het is pure fun dankzij de vele Wallrides (hellende bochten), oeverstaten, sprongen in verschillende maten, door tunnels, evenals North Shore elementen en optionele Drops van een halve tot drie meter.

Hang man
de nieuwe single trail strekt zich vanaf het bergstation van de kabelbaan naar het middenstation, met technisch veeleisende, moeilijke passages.

LUMBERJACK TRAIL
Leogang North Shore Trail, de Lumberjack Trail is helemaal opnieuw ontworpen voor het seizoen 2012. Bezoekers van het Bikepark Leogang kunnen een grote Wallride, technisch uitdagende passages en drops in verschillende hoogtes verwachten.

Voor actuele informatie zie hun webpagina: https://bikepark.saalfelden-leogang.com/en

Kaart bike park Leogang