Best Trails – Zwitserland

Ik bied Marokko sinds 2011 ook aan in Enduro-modus / AM in de Midden-Atlas, ongelooflijke paden, rode en grijze landen, avontuurlijke reizen met mooie lokale bergaccommodaties, ongelooflijke landschappen. Ook het Italiaanse deel van Zwitserland, Ticino sinds dit jaar, die ik op aanvraag aanbied voor lange weekenden. Goede trails, vaak lang met ongelooflijke uitzichten op de meren en goede gastronomie.
Dus we rijden bijna het hele jaar door, aangezien de Canarische Eilanden van november tot mei zijn, zoals Marokko of Kaapverdië, vanaf mei is het Wallis en Aosta of Ticino tot november.

Guy Lugrin van Best Trails stelt zich voor

Ik heb Besttrails in 2008 opgericht na jaren van gidsen op de Canarische Eilanden. ik heb veel xc- en downhill-races gedaan waar ik 3 jaar elite was met meer dan twintig podia in races, ik heb wat roadtripfoto’s gemaakt en na mijn terugkeer van de Canarische Eilanden heb ik Besttrails gemaakt die zo een verblijf van een week aanbiedt La Palma Canarische Eilanden dan heb ik ook een Enduro / AM-reis ontwikkeld naar Gran Canaria en ook naar Tenerife en La Gomera. Daarna heb ik uiteraard pendeltochten ontwikkeld over een dag, weekends, weken in Wallis, ik werk voornamelijk in het centrale Wallis waar ik woon en het bovenste Wallis, waar ik vind dat de paden echt vloeiend en lang zijn, de prachtige landschappen en authentieke dorpjes. In 2010 ontwikkelde ik de Cap-trip – groen, super authentiek, 2 weken scouting, ongelooflijke paden de uitgehouwen in de kliffen en vaak betrokken en goede rum! toen ontwikkelde ik in 2018 de Aosta-reis die ik momenteel vanuit Wallis met onze shuttlebus voor een weekend aanbied, geweldige routes, ongelooflijk eten en Italiaanse sfeer!

Meer informatie

Skotti Grill speklappen

Skotti Grill

0 Comments7 Minutes

Sportbars maken 2.0

0 Comments2 Minutes

DJI spark test video

DJI Spark drone

0 Comments2 Minutes

Review: De Wacaco Minipresso

0 Comments6 Minutes