MTB-Solutions Schotland

MTB-Solutions is gespecialiseerd in het organiseren van mountainbike clinics en reizen voor de meer avontuurlijke rijders. Ben jij uitgekeken op de Nederlandse mountainbike parcoursen en ben je op zoek naar meer uitdaging, dan ben je bij MTB-Solutions aan het juiste adres. Als ervaren Enduro wedstrijdrijder en gediplomeerd European Bike Guide hebben allerlei activiteiten op van jou een betere rijder te maken.

Check hier het hele reisprogramma

 

De boot vertrekt op maandag 30 oktober en we komen op zondagochtend 5 november 2023 weer aan in Ijmuiden. We komen op dinsdagochtend aan in Newcastle en vanaf daar is het nog 2,5 uur rijden naar het appartement. Voor de terugreis moeten we zaterdagmiddag terug naar de boot en komen we zondagochtend weer aan in Nederland.

We bieden deze reis aan vanaf € 650,- euro per persoon.

LET OP: We bieden deze reis bewust niet aan als pakketreis. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de heen en de terugreis en wij geen geld verdienen aan de accommodatie. We doen vooraf boodschappen en schieten alle kosten voor eten & drinken voor en verrekenen dit achteraf. De berekening van de reissom is dan ook opgebouwd uit de vergoedingen van onze onkosten en de inhuur van lokale gidsen.

Inbegrepen:

  • –  Vijf dagen professionele begeleiding door ervaren gidsen;
  • –  Vier overnachtingen in de Trailhouse;
  • –  Dag shuttelen met Adrenalin Uplift.Niet inbegrepen:
  • –  Heen- en terugreis;
  • –  Boodschappen/eten1;
  • –  Kamer met eigen badkamer, toeslag € 75,- pp.

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie