MTB Trails and Tours

Wij zijn gecertificeerde mountainbikegidsen die mountainbike en e-mountainbike vakanties organiseren in en rond onze thuisbasis Bludenz in West-Oostenrijk. Dit gebied biedt veelzijdige mountainbiketochten en trails voor (e)bikers van alle leeftijden en niveaus. Onze kennis op het gebied van groepsdynamiek, veiligheid, gezelligheid en het uitdagen van onze gasten; is gebouwd op tientallen jaren ervaring in het begeleiden.

MTB Trails and Tours mountainbike vakanties

Mountainbike-avonturenbureau

Andere activiteiten die we graag organiseren zijn Europese mountainbiketochten, omdat we graag rijden en verschillende locaties en culturen in de Alpen en Frankrijk ontdekken.

Wij bieden mountainbiketochten aan die specifiek op je behoeften zijn afgestemd. Alles volgens uw voorwaarden en vaardigheden. Om deze mooie plekjes te bereiken combineren we trappen, shuttles en het gebruik van liften.

Onze mountainbike avonturen zijn persoonlijke begeleiding om je mountainbike wensen te vervullen en droomreizen te organiseren. Je kunt ons boeken als privé gids of je kunt een van onze MTB tours & trails avonturenkampen boeken. De meeste van onze reizen zijn klaar voor e-bikes