MTB trails in Barcelona

In 4 Riders Bike Park mtb trails in Barcelona hebben we alles van beginnerstrails, zoals flow lines, tot technische en steile tracks voor de meest ervaren rijders. We hebben een professioneel team van parcoursbouwers met uitgebreide ervaring in wedstrijden en het bouwen van circuits, en zij stellen veiligheid altijd voorop, zodat onze klanten optimaal kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken. Onze prioriteit hier bij 4 Riders Bike Park is het aanbieden van goed aangelegde SLOPES met constant onderhoud het hele jaar door!

Adres: Circuit els Arbres blancs, Carretera de Solsona
08610 Avià, Barcelona

Meer informatie: Bikepark 4 riders 

Meer bikepark informatie Spanje

MTB trail overzicht Barcelona

MINI ZONE – Geel (Zeer gemakkelijk)
Als je aan de slag wilt met cambers, jumps en drops, raden we je aan om eerst onze Mini Zone te proberen. Het is een verkleinde versie van wat je in het bike park vindt en je hoeft niet in onze lift te stappen of een pasje te kopen. Het is een zeer goede optie voor jonge kinderen of volwassenen die nog geen ervaring hebben met mountainbiken.

COMMENCAL- Blauw (Gemakkelijk)
Deze mtb trails is 100% kunstmatig. Het heeft weinig helling en zeer vloeiende constructies ontworpen voor initiatie. Het heeft plateaus, dubbels en de hoogste cambers van het hele land.

SNAKE – Rood (Medium)
Dit is de meest complete mtb trail, omdat het natuurlijke en kunstmatige elementen combineert, met technische zones, Northshores, plateaus, hipjumps en gekoppelde cambers. Het is een erg leuke trail, ontworpen voor gemiddelde en hoge niveaus.

MTB trails Barcelona

ÖHLINS – Rood (Medium)
Dit is de trail die het meest lijkt op de wereldbekercircuits en daarom is dit de juiste trail om de 4 RIDERS DOWNHILL RACE te vieren. Het wordt gekenmerkt door de langste en meest natuurlijke van allemaal, snelle stukken met stenen en tegen de helling met wortels. Technisch is het technischer dan de Snake, daarom is het aan te raden om een gemiddeld afdalingsniveau te hebben.

HARDE LIJN – Zwart (Moeilijk)
Dit is de mtb trail in Barcelona met de meeste oneffenheden en de meest technische van allemaal, gecombineerd met een aantal spectaculaire dubbels aan het einde. Het heeft natuurlijke stukken met wortels en rockgardens, drops, dubbels en een step up. Dit circuit wordt alleen aanbevolen voor ervaren rijders die hun techniek willen verbeteren.