Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Rondje Gravel route bij Apeldoorn 50 kilometer

Gravel route Veluwe Noord

Links boven Apeldoorn ligt nog een heel stuk Veluwe met uitgestrekte bossen en open stukken natuur. Zoals we gewend zijn van de Veluwe word je er echt kapot gegooid met eindeloze “onverharde paden” door de bossen en weides. Ook hier in dit gebied is dat niet anders en dat is dan ook de perfect omgeving voor een prachtig rondje gravellen.

De zwaarte van deze graveltocht

In deze regio van de Veluwe zijn er minder hoogte meters te maken en ook worden er eventuele technische mountainbike routes zoals bijvoorbeeld deze gravel tocht https://www.trail-addicts.com/gravel-route-veenendaal-ede-61km/ ontweken. Sterker nog volgens het MTBroutes overzicht ontbreekt een dedicated mountainbike route überhaupt.

Dat maakt deze route erg makkelijk. Alle onverharde paden zijn makkelijk toegankelijk en je maakt telkens wat langere stukken over brede gravel paden.

Gravel route bij Noord Veluwe

De omgeving kan echter erg droog zijn wat maakt dat je zeker in hoogzomer wel goed moet opletten op zandbanken, deze zandbanken kunnen je zeker op snellere stukken vervelend verassen.

Verder kan je gewoon lekker genieten van de omgeving, die is zoals je op de Veluwe mag verwachten gewoon erg mooi!

Enjoy!

Download GPX
Gravel route bij Apeldoorn
Gravel route bij Noord Veluwe