SIERRA MTB vakantie

Elke dag hebben we verschillende ritten, lokaal dichtbij de kust tot verder weg in de bergen, meren en nationale parken met behulp van onze minibussen.

We bieden elke dag verschillende rondleidingen aan, waarbij het tempo en de afstand volledig afhankelijk zijn van je ritkeuze, snel met vloeiende en technische singletracks of gemakkelijk en ontspannen genieten van het spectaculaire landschap en het uitstekende weer, het is aan jou. We gebruiken maximaal 4 gidsen, dus de ritten kunnen snel of langzaam, lang of kort zijn, het hangt allemaal af van wat je zoekt in een mountainbikevakantie. Je zult niet worden opgehouden door langzamere rijders of je omgekeerd schuldig voelen over het tegenhouden van snellere rijders, aangezien we al onze ritten afstemmen op elke kleine groep.

Veel van onze routes hebben flinke afdalingen (d.w.z. we beginnen hoog in de bergen en eindigen in de buurt van zeeniveau) waarbij we de minibussen gebruiken om wat van de rit uit de rit te halen. Nieuwe routes We hebben ons werkterrein uitgebreid met veel nieuwe routes in en rond onze natuurparken en merengebied, die gemakkelijk te bereiken zijn met onze moderne “teambussen”.

Dit deel van het binnenland van Spanje, onbekend voor de pakkettoerist, is een van de minst bekende maar mooiste delen van Europa. We gebruiken voldoende gidsen om ons in staat te stellen het niveau van onze routes te variëren. Wil je een megaklim met veel technische afdalingen terwijl je partner liever een vlakke, schilderachtige route door het bos neemt? Geen probleem. Vanwege de vraag worden er ook meer singletracks per rit geladen.

Sierre Mountainbike vakantie

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie