SIERRA MTB vakantie

Elke dag hebben we verschillende ritten, lokaal dichtbij de kust tot verder weg in de bergen, meren en nationale parken met behulp van onze minibussen.

We bieden elke dag verschillende rondleidingen aan, waarbij het tempo en de afstand volledig afhankelijk zijn van je ritkeuze, snel met vloeiende en technische singletracks of gemakkelijk en ontspannen genieten van het spectaculaire landschap en het uitstekende weer, het is aan jou. We gebruiken maximaal 4 gidsen, dus de ritten kunnen snel of langzaam, lang of kort zijn, het hangt allemaal af van wat je zoekt in een mountainbikevakantie. Je zult niet worden opgehouden door langzamere rijders of je omgekeerd schuldig voelen over het tegenhouden van snellere rijders, aangezien we al onze ritten afstemmen op elke kleine groep.

Veel van onze routes hebben flinke afdalingen (d.w.z. we beginnen hoog in de bergen en eindigen in de buurt van zeeniveau) waarbij we de minibussen gebruiken om wat van de rit uit de rit te halen. Nieuwe routes We hebben ons werkterrein uitgebreid met veel nieuwe routes in en rond onze natuurparken en merengebied, die gemakkelijk te bereiken zijn met onze moderne “teambussen”.

Dit deel van het binnenland van Spanje, onbekend voor de pakkettoerist, is een van de minst bekende maar mooiste delen van Europa. We gebruiken voldoende gidsen om ons in staat te stellen het niveau van onze routes te variëren. Wil je een megaklim met veel technische afdalingen terwijl je partner liever een vlakke, schilderachtige route door het bos neemt? Geen probleem. Vanwege de vraag worden er ook meer singletracks per rit geladen.

Sierre Mountainbike vakantie

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Spa Trail centrum

2 Comments3 Minutes

Rotsen op de trail bij solingen

Zuid Solingen MTB trails

2 Comments6 Minutes

Bikepark St Luc

0 Comments2 Minutes

Bikepark Bormio

Bormio Bike Park

0 Comments1 Minutes

Bike park Braunlage

Bikepark: Braunlage

0 Comments1 Minutes

Dikke stofwolken op de trails in Lenzerheide

Bikepark Lenzerheide

0 Comments2 Minutes

Waarom wij op flats rijden

29 Comments2 Minutes

Steady Rack in de garage

Review: Steady Rack

0 Comments5 Minutes

Thule, MTB, dakdrager 5, Topride

Review: Thule TopRide

0 Comments5 Minutes

Birzman gereedschapskist

Nieuwe bus, nieuwe tools!

0 Comments1 Minutes

iKamper X-cover

0 Comments4 Minutes