First Ride Specialized Kenevo SL

Het was eindelijk zover, het was tijd voor de first ride Kenevo SL! Ooit toen we onze samenwerking met Specialized begonnen kregen we 2x de Kenevo mee. Dat was toen nog een soort Enduro frame met de wel bekende X in het frame. Dikke coil erin en gaan! Het apparaat was wat zwaar, maar super stabiel wat hem een perfecte metgezel maakte voor Enduro trails net over de grens.

Na deze tank stapten we over op de Levo SL (hier de range test van de Levo SL). Toen een compleet nieuw concept. Minder accu minder motor veel minder gewicht. Wij waren direct overtuigd! En wat hebben we er lekkere kilometers mee gemaakt!

Herfst op Solingen Trails

Tja en daar kwam de Specialized levo, alles net even wat dikker uitgevoerd dan de Levo SL die we hadden wat hem een betere metgezel maakte op de Enduro trails. De nieuwe Levo was qua geometrie ook een stuk meer “enduro” om te bouwen met de aanpasbare geo. Afgetopt met de 38vork en Downhill demper maakt de Levo tot de ultieme Enduro metgezel. Dachten we….

Helemaal happy rond rijdend komt Specialized ineens met mogelijk het antwoord op hetgeen we willen van beide werelden! Het nieuwe Enduro frame met de lichte motor en lichte accu. Vandaag is het dan zover onze first ride en ultieme kans om te zien of de Specialized Levo (enduro style opgebouwd) of de Enduro in E-Bike uitvoering de Kenevo met het door ons geliefde SL (super light) concept sneller is. Wie zal het zeggen 🙂

Specialized Kenevo SL website