Bikepark Wijchense Berg

De Wijchense Berg is een oude vuilnisbult waar een outdoor skicentrum op is gevestigd. Op de “andere zijde” word er al enkele jaren hard gewerkt door Locals om een aantal mooie trail/downhill tracks aan te leggen. Je vindt er: Drops, Jumps, switchbacks en verschillende trails. Parkeren kan bij het Skicentrum op bovenstaand adres. Het is geen officieel bikepark, maar iedereen is welkom!

Heumenseweg 180
6603 KT Alverna
Wijchen

Het zal je verbazen hoeveel gevarieerde trails er te vinden zijn op Bikepark Wijchense Berg. Je kan er gerust een uur of twee lekker spelen met je mountainbike zonder je te vervelen. In de winter kan het door de klei grond erg glad zijn, maar dat is nou juist goed voor de techniek! In de zomer zonder al te veel regen is het er ontzettend goed te rijden. Wat vooral lekker is, is het grote aantal drops waar je klein kan beginnen tot ruim anderhalve meter hoog!

 

 

 

wijchenseberg from Karl Croonen on Vimeo.

 

THIS IS HOW WE SURVIVE WINTERTIME!!! from Rik Harms on Vimeo.

 

Nick at Wijchen

Missen we nog iets? Stuur jouw reactie naar info@trail-addicts.com

 

Op trail-addicts hebben we het grootste Nederlands talige overzicht met bikeparks en trailparks door heel Europa! We streven er naar om zoveel mogelijk bikeparks zelf te bezoeken om zo een perfect overzicht te krijgen vol met reviews uit eigen hand. Uiteraard willen we ook weten wat jij er van vind. Laat een review achter op onze website zodat jij een volgende mountainbiker kan helpen waar hij of zij mooi kan gaan mountainbiken. Heb je tips voor ons? Missen we een bikepark? Laat het ons dan weten via info@trail-addicts.com

Meer bikeparks in Nederland

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie