Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Aqua2Go

Op Facebook hadden we het al even aangekondigd, het kon niet langer wachten we MOESTEN een mobiele reiniger hebben…
Nou ja, moesten…? Nee oké, maar na vele mountainbike ritten op minstens 2 uur afstand weten we inmiddels uit ervaring dat we thuis komen, de fiets in de garage dumpen en dat onze gezinnetjes onze volledige aandacht weer opeisen of verdienen 😉
Bij Monschau stond Bram zijn bike af te spuiten met een Aqua2go en ook Lutz had een mobiele reiniger mee. Spuitbusje in de auto, handdoekje mee en direct na het fietsen even helemaal goed schoonmaken, Ideaal!!

Welke mobiele reiniger dan?

Direct de dag na deze ride hebben we contact gezocht met Aqua2go of we wellicht, misschien eventueel in de toekomst konden gaan samen werken? En JA dat wilde ze! En daar houden wij nou van. We wisten al dat het een goed product was door gebruikservaringen van anderen. Het enthousiasme van Aqua2Go en het Nostalgische idee dat het uit Nederland komt vinden we geweldig!

Hoe schoon wordt je fiets dan?

We gebruiken de reiniger nu alweer een tijdje en we zijn erg blij verrast. De accu duur baarde ons het meeste zorgen. Hoe veel fietsen kan je er mee schoon maken. Ons records staat nu op 4,5 met modder bevuilde mountainbikes. Het water reservoir van de Aqua2go PRO mag dan grote zijn maar nog steeds niet voldoende voor deze hoeveelheid fietsen. We hebben de mobiele reiniger meermaals gevuld met rivier water namelijk. Door de spuitkop goed smal af te stellen krijg je een behoorlijk sterke straal waarmee ook dikke lage modder verwijderd kunnen worden.

De mobiele reiniger zelf testen?

Dat kan! Ben je benieuwd naar onze aqua2go? Je kan hem bij ons bekijken, of… Tijdens onze Trailrides even gebruiken 😀 (neem wel ff wat extra water mee dan!)