MTB-Solutions Jura

MTB-Solutions is gespecialiseerd in het organiseren van mountainbike clinics en reizen voor de meer avontuurlijke rijders. Ben jij uitgekeken op de Nederlandse mountainbike parcoursen en ben je op zoek naar meer uitdaging, dan ben je bij MTB-Solutions aan het juiste adres. Als ervaren Enduro wedstrijdrijder en gediplomeerd European Bike Guide hebben allerlei activiteiten op van jou een betere rijder te maken.

Check hier het hele reisprogramma

De reis vindt plaats van woensdag 30 augustus t/m zondag 3 september 2023. We hebben deze datum bewust gepland zodat de temperaturen hopelijk aangenaam zijn en we de minste kans hebben op slechte weersomstandigheden.

We bieden deze reis aan vanaf € 650,- euro per persoon.

LET OP: We bieden deze reis bewust niet aan als pakketreis. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de heen en de terugreis en wij geen geld verdienen aan de accommodatie. We doen vooraf boodschappen en schieten alle kosten voor eten & drinken voor en verrekenen dit achteraf. De berekening van de reissom is dan ook opgebouwd uit de vergoedingen van onze onkosten en de inhuur van lokale gidsen.

Inbegrepen:

  • –  Vijf dagen professionele begeleiding door ervaren gidsen;
  • –  Vier overnachtingen in de Alpage;
  • –  Dag shuttelen met Jura Sick Guides;
  • –  Dag bikepark Lélex onder begeleiding van François Baille-Maître;
  • –  Single uplift dag 5.Niet inbegrepen:
  • –  Heen- en terugreis;
  • –  Boodschappen/eten1;
  • –  Eenpersoonskamer, toeslag € 100,-.

Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie