Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Greg MTB Hautes Alpes

Mountainbike gids en instructeur in de Hautes Alpes! Wil je de beste trails rijden die de Zuidelijke Alpen te bieden hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Over Greg: Hallo, mijn naam is Greg. Ik ben een professionele mountainbikegids en -instructeur en werk al meer dan tien jaar in Serre Chevalier – Briançon, Frankrijk.
Ik leef en adem mountainbiken, of het nu gaat om het begeleiden van groepen of het rijden met vrienden. En ik ben altijd op zoek naar nieuwe trails!
De regio Briançon en Queyras is overspoeld met een ongelooflijke verscheidenheid aan singletracks die ik op mijn duimpje ken. Er is voor elk wat wils – rotsachtige gebieden, zachtgroene lariksbossen, vloeiende trails, haarspeldbochten in overvloed, technische afdalingen, trails vanaf meer dan 3.000 meter, adembenemende uitzichten, kristalheldere bergmeren… de lijst gaat maar door. Voeg daar ons ongelooflijke weer aan toe en je hebt duidelijk een van de beste mountainbikeplekken in de Alpen.
Ik ben gevestigd in Briançon, maar ben daar zeker niet toe beperkt. Mijn speeltuin omvat ook de Izoard, Galibier, Italiaanse Piemonte, Guillestrois, Embrunais, Ubaye, Mercantour, Digne les Bains, Diois, Valberg en nog veel meer gebieden.
Tussen mei en oktober kan ik op elk moment dag- of meerdaagse all mountain en enduro tochten organiseren met mijn 9-persoons busje en aanhanger.
Je kunt altijd contact met me opnemen voor meer informatie. Hopelijk tot ziens op de trail!

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie