ÅRE BIKE PARK

Trail beschrijving ÅRE BIKE PARK

Een korte beschrijving van de routes van Åre Bike Park – Trail.

ROUTES IN ÅRE BIKE PARK – TRAIL

1 – KOPPARN – BLAUW

Een leuke korte lus die begint bij het punt waar Mineralen een verbindingsroute kruist. Een korte klim wordt gevolgd door een reeks leuke afdalingen. Probeer de rem elke rit een beetje meer los te laten! De route klimt vervolgens terug naar het beginpunt via een reeks leuke bochten. Fiets naar beneden via Mineralen of doe nog een ronde!

2 – MINERALEN – BLAUW

Een geweldige trail die begint met een mooie gemakkelijke klim door een prachtig berkenbos. Dit wordt gevolgd door een lange en steile afdaling door het Sadeln-gebied voordat de route terug klimt naar het centrum van Björnen. Een brede, vlakke, gemakkelijke route die geschikt is voor de meeste fietsers.

3 – VALLES GRUVGÅNG – GROEN

Een fietspad voor kinderen door een spannend wonderland.

4 – DYNAMITEN – GROEN

Een korte lus over een breed en vlak parcours met een aantal leuke technische elementen. Ideaal voor jonge fietsers die willen beginnen met fietsen.

5 – TÄNDHATTEN – GROEN

Begint bij de skitunnel onder de weg naar Björnen en slingert omhoog over de skipiste voordat het via prachtige bermen door een prachtig dennenbos naar beneden gaat. Het is gemakkelijk om een paar rondjes te rijden als je er klaar voor bent.

6 – STUBINEN – BLAUW

Stubinen begint met een prachtige, golvende klim met mooie bochten. Voor degenen die zich op hun gemak voelen, zijn er wat extra uitdagingen op de weg omhoog in de vorm van smalle boardwalks en alternatieve lijnen.

Bikepark Are meer informatie

Adres: Skiheisvegen 110, 3560 Hemsedal, Noorwegen

are Bikepark