Single Trail Park Jamnica

Het is een ietwat bijzonder bike park, want het behoort tot de categorie “trail bike parks”. Je zult tevergeefs zoeken naar kunstmatige “sprongen” en andere “adrenaline obstakels” omdat we in ons park hebben gekozen voor het “NATUUR TRAILS” concept. De mtb trails volgen oude verlaten paden en terreinconfiguraties, ze zijn meestal “handgemaakt” en omdat we de wortels van levende bomen in de regel niet kappen, zijn die er genoeg, zodat er slechts een paar “levende rotsen” en stenen zijn.
Het centrum van het park is het Koroš Ecohotel in Jamnica. Door de zonnige ligging kan het fietsseizoen in het park beginnen in maart en eindigen met de eerste sneeuw in november.

9 AllMountain en Enduro routes,
24 km gemarkeerde paden,
515 m hoogteverschil,
5 km in aanbouw,
meer dan 30 km begeleide tochten!

Check trail forks voor locatie en trails

Meer informatie over het bikepark

Er zijn trails in bossen en weiden met prachtige uitzichten, ontworpen om veilig van te genieten, vooral op all-mountain en enduro fietsen. In het park kun je kiezen voor makkelijke en vloeiende trails, of voor trails met technisch veeleisendere stukken om ervaring op te doen voor latere langere tochten. De trails zijn met elkaar verbonden via een speciaal parcours dat speciaal is aangelegd om het gemakkelijker te maken om terug te keren naar de top.

A route = ALL MOUNTAIN
E route = ENDURO

Meer bikepark informatie Slovenië