De achtste editie van het Bike Festival in Saalbach Hinterglemm van 10 tot 14 juli 2024

Het aftellen is begonnen: Van 10 tot 14 juli 2024 wordt Saalbach Hinterglemm opnieuw omgetoverd tot de hotspot van de internationale mountainbikescene. Het legendarische GlemmRide Bike Festival keert terug met zijn achtste editie: mountainbiken, live concerten, race-actie, spectaculaire Masters of Dirt Big Air Shows, meet & greets, groepsritten en workshops met een aantal van de grootste sterren uit de scene, plus een enorme expo ruimte en eindeloze feesten wachten op je.

Vijf dagen lang draait alles om mountainbiken, feesten en genieten. Pro-rijder of hobbybiker, er is voor elk wat wils op GlemmRide. Saalbach wordt het ontmoetingspunt voor de internationale bike community, waar spectaculaire big air shows, een uniek voorprogramma, spannende downhill races en veel goede vibes op je wachten.

De Masters of Dirt zullen toeschouwers in vervoering brengen met spectaculaire stunts tijdens hun Big Air Shows op vrijdag en zaterdag. De PROPAIN Rookies Cup presented by iXS zorgt voor veel race-actie op zaterdag en zondag. De nieuwste trends en producten uit de motorbranche zijn te ontdekken in de Expo Area. Talrijke exposanten presenteren hun innovaties en nodigen bezoekers uit om het bijna eindeloze parcoursnetwerk in de grootste fietsregio van Oostenrijk te testen.

Als de zon ondergaat, is de pret nog lang niet voorbij en natuurlijk wordt er volop gefeest. s Avonds wordt GlemmRide omgetoverd tot een party hotspot met live muziek, DJ’s in het Castello en veel goede vibes. Op vrijdag zorgen 12 Step Programme en Pinzgau muzieklegendes Rubberfresh voor een geweldige sfeer op het hoofdpodium, terwijl de Clue Crew en 7 Dials Mystery er op zaterdag te zien en te horen zijn.

Het GlemmRide Bike Festival is niet alleen een ontmoetingsplaats voor professionele motorrijders. Met talloze activiteiten en workshops is er ook genoeg te doen voor gezinnen en beginners. Van technische workshops tot ontspannende ritten – er is hier voor elk wat wils.

Meer informatie over de GlemmRide en het volledige festivalprogramma is te vinden op saalbach.com/glemmride