Bikepark Verbier

Bikepark Verbier is nu een van de grootste mountainbikebestemmingen. Met 9 downhill tracks, van makkelijke, leuke en vloeiende trails tot dikke racepistes, kun je genieten van trails die net zo gevarieerd zijn als de omgeving waarin ze te vinden zijn.

De enduro is een discipline die steeds populairder wordt en daar speelt bikepark Verbier ook op in! Het bikepark kent maar liefst 23 trails in de vallei 🙂 Wij Trail-addicts mogen met trots en zeker van geluk spreken: We hebben ze allemaal al eens gereden! Ieder jaar reizen we weer af naar dit bizar mooie gebied en verblijven we bij MTBVerbier.

Het bikepark zelf bevind zich hoofdzakelijk vanaf de lift in Verbier welke je (afhankelijk van de tijd in het seizoen) helemaal naar de top met 2 liften. Boven aan in het bikepark liggen ook super mooie trails met veel hout over mega rotsblokken. Uiteraard is hier het uitzicht adembenemend!

Bovenste lift dicht? No problemo! Er is echt nog meer dan genoeg te doen en bizar veel fun te beleven. Zoals gezegd er zijn tal van Downhill tracks waarvan de meeste ook prima met een goede Enduro fiets te doen zijn. De meeste Enduro trails zijn het hele bike seizoen gewoon open wat er toe lijdt dat er meer trails te rijden zijn dan jij in een paar dagen kan rijden 🙂

Meer informatie: Bikepark Verbier

Meer bikeparks in Zwitserland