Bike park Ljubljana

Bike Park Ljubljana is voor alle mountainbikeliefhebbers – beginners, ervaren rijders en natuurlijk iedereen daartussenin. Het park is in aanbouw en groeit sinds 2015 en vandaag de dag is het verdeeld over twee hoofdgebieden – een vaardigheidsparcours in de “groeve” en flow lines, een parallel slalomparcours, een pomptrack en jumps in de “weide” – allemaal verbonden door een XC parcours. Er is voor elk wat wils in het park, en het is ook zeer geschikt voor kinderen, gezinnen en beginners, omdat de banen het veilig maken om te leren. De ingang van het park is bij de paviljoens waar verschillende trainingen, workshops en cursussen worden gehouden.

Het park groeit en evolueert voortdurend, dus laat je niet verrassen door nieuwe lijnen! 🙂

Het park is gratis te gebruiken en door een Colonette te kopen help je mee met de aanleg en het onderhoud van de lijnen. Je kunt hem kopen in onze online shop.

Je mag niet in het park fietsen zonder een goede fietshelm, maar we raden aan om andere beschermingsmiddelen te gebruiken. Het rijden in het park is op eigen risico. Rijd naar je beste vermogen en overdrijf niet. Respecteer de paden en de omgeving, breng je afval naar de vuilnisbak, stoor anderen niet bij het trainen. Het parcours zelf is alleen toegankelijk per fiets of te voet; parkeer je auto op de parkeerplaatsen bij de paviljoens, op de parkeerplaats van de voormalige herberg of op andere parkeerplaatsen in Podutiko. Veel plezier!

Adres: Podutiška cesta, ob končni postaji avtobusa št. 5

Meer informatie over Bike park Ljubljana

Meer bikepark informatie Slovenië