Bikepark Beerfelden Duitsland

Ongeveer 60km ten oosten van Mannheim ligt het Bikepark Beerfelden een klein bikepark die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Er zijn 7 lijnen te rijden op verschillende niveau’s, met een anker liftje wordt je netjes boven afgezet bij de start van de verschillende lijnen. Een kleine kiosk is er ook voor een kleine versnapering.

Het seizoen in het Beerfelden bikepark wordt geopend met het Girl Bike Weekend in Maart en het seizoen wordt afgesloten met het jaarlijkse Freeride week en de DH race in het eerste weekend van Oktober.

In het hoog seizoen is het bikepark geopend van donderdag tot en met zondag. Ook zijn er enkele Kona bikes te huur en de nodige bescherming. Tijdens je roadtrip door Duitsland moet je deze niet links laten liggen.

Meer informatie over het bikepark Beerfelden

Meer bikepark informatie Duitsland

Tips voor Trail-addicts?

Op trail-addicts proberen we een zo goed mogelijk overzicht te creëren waar je goed kan mountainbiken. Of het nu mountainbike gids bedrijven of bikeparks zijn, we willen ze allemaal op onze website krijgen! Heb je tips voor ons? Bikepark wat we hebben gemist of een gids bedrijf wat echt de moeite waard is? Schrijf dan een mail naar info@trail-addicts.com