Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Bikepark Lenzerheide – Zwitserland

Vijf lijnen voor jou, Geef jezelf de flow. Skills. Sensatie. Kippenvel in Bikepark Lenzerheide ook wel benoemd als Bikekingdom. Kies je lijn, vind je flow. Lekker makkelijk rollen op de – de FLOWline een blauwe track van maar liefst 2.6 kilometer. Mix de PRIMEline en SHOREline 2 trails die elkaar meerdere malen kruisen wat deze trail ideaal maakt tot combineren van jouw stukjes trail naar smaak. Dan is er nog de STYLEline en de zwarte World Cup Trail STRAIGHTline. Alle trails worden constant onderhouden en uitgebreid met nieuwe elementen. Tip: combineer de individuele routes naar je smaak.

Het bikepark Lenzerheide ligt ten oosten van Zwitserland net onder Lichtenstein en naast Davos. Lenzerheide bikepark is gebouwd op de Lenzerhorn (ook gespeld als Lenzer Horn) en is een berg van de Plessuer Alpen, gelegen ten oosten van Lenzerheide in het kanton Graubünden. Hij heeft een hoogte van 2.906 meter en is, na de Aroser Rothorn, de op één na hoogste top van de Plessuer Alpen. (bron: Wiki)

Bekijk meer gidsen en bikeparks in Zwitserland

Copyright: Nathan Hughes

Op trail-addicts.com vind je informatie over vele bike parken van Europa. We zijn constant opzoek naar relevante informatie die jou als mountainbiker helpt om je volgende mountainbike avontuur te vinden. Heb je tips op of aanmerkingen, zet ze dat gerust hieronder bij de comments! Ken je bijvoorbeeld een goede gids in deze regio of een perfecte hotel/camping of hostel? Laat het ons weten! Zo kunnen we iedereen verder helpen aan de droom vakantie!