‘OFF TRAILS’ organiseert unieke mountainbike tochten in Nederland.

Warm draaien voor een geplande trip naar het buitenland of het mountainbiken in Nederland net even anders ervaren dan je gewend bent?
Samen met jou gaan we op zoek naar de mooiste paden (TRAILS) in de Zuid-Limburgse bossen. Naast (OFF) de trails zorgen we voor Limburgse gastvrijheid en cultuur met een lekker hapje en drankje.

Offtrails

Over Offtrails mountainbike guides

Off Trails, twee broers die zijn opgegroeid op de mountainbike in het Heuvelland van Zuid-Limburg.

Als gids vanuit Off Trails laten we je graag deze prachtige omgeving zien. Van laagdrempelige familietochten tot avontuurlijke trail ritten gidsen we (kleine) groepen. We zoeken aansluiting bij het niveau van de deelnemer(s) en richting hier de tocht op in.

Al onze tochten vinden plaats in de unieke Zuid-Limburgse bossen. Genoeg hoogtemeters, wat zorgt voor te gekke afdalingen, technische beklimmingen en mooie vergezichten. Een unieke beleving van Nederlands trails zoals je ze wellicht nog niet eerder hebt ervaren.

Naast het biken nemen we jou mee in de gastvrijheid die Limburg rijk is. Als echte Bourgondiërs zorgen wij ervoor dat je niets te kort zult komen. Onderweg wordt je verrast met energierijke versnaperingen en na de tocht staat een lekker drankje met bijpassend hapje klaar. Uiteraard alles uit eigen keuken! Ook staan we tijdens de tocht stil bij een stukje cultuur en historie uit de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige grotten en mergelgroeves gelegen in Zuid-Limburg.

Tot in het zadel!

Menno en Floris Brouwers

‘’Samen genieten van het moment en zorg dragen voor de mooiste herinneringen’’

Commencal

Bikepark: VallNord

0 Comments2 Minutes

Spa Trail centrum

2 Comments3 Minutes

Bikepark Champles

Bikepark Champles

0 Comments1 Minutes

North Shore in bike park Spaarnwoude

Bike Park Spaarnwoude

0 Comments3 Minutes

7stanes – Fort William

0 Comments6 Minutes

helibike in zermatt

Helibiken in Zermatt

0 Comments6 Minutes