Bike park Kotečnik

Op het terrein van het verlaten skigebied Liboje wordt een bike park gebouwd met routes van verschillende moeilijkheidsgraden en een leergebied voor de allerkleinsten. Het bike park zal geschikt zijn voor fietsers van alle generaties, beginners en meer ervaren renners.

De voordelen van de bouw van het Kotečnik Bike Park zijn onder andere de ontwikkeling van de stad, de mogelijkheid van nieuwe banen en het aantrekken van toeristen. De belangstelling voor mountainbiken neemt toe onder zowel Sloveense als buitenlandse toeristen. Er zijn steeds meer sportliefhebbers die hun vrije tijd actief willen doorbrengen, dus het is belangrijk om de natuurlijke omstandigheden die het skigebied in Liboje biedt te erkennen.

Sportvereniging Vertikala
Wij zijn de Vertikala Sportvereniging, opgericht met als doel de inwoners van de Beneden-Savinja Vallei dichter bij verschillende sportactiviteiten te brengen, door sportieve en sociale evenementen te organiseren voor deelnemers van alle leeftijden.

Omdat we in een omgeving leven die ons een grote verscheidenheid aan ervaringen biedt, hebben we besloten om te proberen mensen dichter bij activiteiten in de natuur te brengen, maar met behoud in gedachten.

Het belangrijkste doel van Vertikala is om zoveel mogelijk sportliefhebbers aan te trekken en degenen die sportliefhebber willen worden. Dus mensen die hun vrije tijd op een kwalitatief goede manier willen besteden. We willen verschillende generaties uitnodigen om mee te doen, dus we nodigen jou ook uit om mee te doen.

Adres: Kasaze 110, 3301 Petrovče

Meer informatie over Bike park Kotečnik

Meer bikepark informatie Slovenië