De SkyCamp 2.0 daktent

De Skycamp 2.0 is de beste daktent voor ieder avontuur met je gezin en met je vrienden. Het heeft een kingsize bed en is binnen 1 minuut opgebouwd. Doe wat je het liefste doet, met de mensen om wie je geeft. De Skycamp is het beste onderkomen voor 3 tot 4 kampeerders. Met 4 maten in de Skycamp is misschien wat te gezellig, maar voor het snelle onderkomen tijdens je MTB trip is het prima te doen. Eventueel een klein tentje voor de 4de mede reisgenoot kan een goede toevoeging zijn. We vinden de Skycamp extra tof vanwege de mooie hardshell koffer op je dak zonder gedoe met losse hoezen. Nadeel van veel Hardshell koffers is dat ze of heel groot zijn (voor de ruimte) of te weinig leefruimte bieden. Deze combineert een grote leefruimte met een wat kleinere bak doordat hij uitklapt!

iKamper Skycamp 2.0

Slaapplaats voor 4 personen

De aluminium bodemplaat laat zich uitklappen tot een reusachtig kingsize bed. En we hebben de dikte van de matras in de Skycamp vergroot. Tot 4 personen. Dus kan het gehele gezin hier comfortabel slapen. Er is geen andere hardcover daktent die zo ruim is als onze kingsize daktent.

Onder de sterren in slaap vallen

Het voor de Skycamp typische skyview venster, biedt overdag meer lichtinval en ’s nachts een toffe blik op de sterrenhemel. De zijvensters hebben een horrengaas en verduistering. Voor extra ventliatie, kun je deze van binnenuit oprollen. Geniet dag en nacht van je uitzicht, terwijl je comfortabel in je ruime daktent ligt.

iKamper Skycamp 2.0 desert

De elementen trotseren

De meeste tenten bestaan uit dunne, met vinyl gecoat polyester, dat de ventilatie beperkt en de vorming van condenswater gemakkelijk maakt. Wij hebben besloten om het beter te doen. De Skycamp bestaat uit een ademend, waterafstotend polycotton doek. Dit dikkere materiaal, de waterafstotende ritssluitingen en het schaduwdak, zorgen ervoor dat alles droogt blijft en je ook tijdens windige nachten goed slaapt. Alles wat een all-season daktent nodig heeft.

Rocky Black structuur

De Skycamp is optioneel in de Rocky Black versie verkrijgbaar. De hardcover is van een matzwarte LineX coating voorzien. Daardoor krijgt de daktent een robuuste look en is niet alleen mooi en praktisch bij het offroaden.

Meer informatie is te vinden op iKamper Skycamp 2.0

Skycamp 2.0